Zoekt u een groot assortiment serres?

Ter Huurne Serres & Glassystemen is al sinds 1973 gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren van op maat gemaakte serres, veranda’s cq terrasoverkappingen, lichtstraten, carports, balkonbeglazing en windschermen. Hun werkgebied is geheel Nederland en in Duitsland langs het grensgebied.

Ter Huurne investeert veel tijd in de ontwikkeling en het optimaliseren van haar producten. Hierdoor kunnen ze u de best mogelijk producten aanbieden voor een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Prachtige op maat gemaakte serres

Bij Ter Huurne hebben ze alles in eigen beheer, van ontwerp tot en met het sleutel klaar opleveren van uw aluminium serre. De serres worden in hun eigen fabriek gemaakt waardoor niets onmogelijk is! Elk huis is anders en iedere serre moet aan uw wensen voldoen en goed bij het huis passen. Hier willen de deskundige adviseurs van Ter Huurne u graag vrijblijvend in adviseren. De aluminium profielen worden voorzien van een ral kleur naar wens en de poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van qualicoat.

De Aluminium Serres van Ter Huurne worden standaard voorzien van HR++ veiligheidsbeglazing. Ook kunnen ze u diverse alternatieven aanbieden, zoals zon- en warmte werende beglazing in verschillende gradaties en Tripple beglazing voor serres met een zeer hoge isolatie eis van Ug-waarde van 0,7 W/m²K.

Mocht u vragen en/of adviezen nodig hebben over een Aluminium Serre dan kunt u 6 dagen per week contact opnemen met de afdeling verkoop van Ter Huurne, of bij ze langs komen in de prachtige showroom. Indien u besluit naar de showroom te komen is het raadzaam dat u een foto van de bestaande situatie meeneemt, zodat ze u direct de beste oplossing en aanbieding kunnen doen.

Aanbouw en onderbouw van serres

Op het gebied van serres kan Ter Huurne u bij alles helpen:

  • Serre aanbouw
  • Serre onderbouw
  • Serre accessoires

Een serre aanbouwen is de manier om meer vierkante meters woonruimte te creëren zonder verlies van daglicht in uw woonhuis.

Het uiterlijk van een serre kan variëren van zeer strak en modern tot victoriaans of klassiek. Door deze verschillende serre types is het altijd mogelijk om de serre goed bijpassend aan uw woonhuis te maken.

De serres worden opgebouwd uit geïsoleerde aluminium profielen die worden voorzien van een poedercoating in elke gewenste kleur (zonder meerprijs) en voldoet aan de eisen van qualicoat. De beglazing bestaat standaard uit HR++ inbraakwerend veiligheidsglas. Elke serre wordt op maat gemaakt en voorzien van een onderbouw naar wens. De onderbouw kan bestaan uit vastglas kozijnen, schuifpuien, schuif- vouwwanden of gemetselde spouwmuren. U kunt de bouwkundige werkzaamheden zelf uitvoeren of uitbesteden aan Ter Huurne, zodat ze u een totaal pakket kunnen aanbieden. Ter Huurne maakt altijd een ontwerp en uitvoeringstekening. Indien een vergunning vereist is kunnen ze dit zeer voordelig voor u regelen.Tegenwoordig is een serre aanbouw grotendeels vergunningsvrij, waardoor de serre relatief snel gerealiseerd kan worden. Met meer dan 43 jaar ervaring kunnen zij zich met recht de serrespecialist noemen.

Ter Huurne ontwikkelt en fabriceert alle kozijnen in eigen hightech fabriek onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design en de uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt. Of u nu op zoek bent naar een ongeïsoleerd systeem of naar een geïsoleerd systeem dat volgens de laatste ontwikkelingen ontworpen is, u bent ervan verzekert dat u bij Ter Huurne het hoogste niveau van service en kwaliteit krijgt. TerHuurnebv.nl heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn