Zwanger worden met acupunctuur? Neem dan contact op met Acupuncturisten Overzicht

Bent u opzoek naar meer informatie over zwanger worden met acupunctuur? Dan bent u bij ons van Acupuncturisten Overzicht op de juiste plaats. Zwanger worden lijkt één van de natuurlijkste zaken van de wereld, maar dat is lang niet voor iedereen het geval. Als uw lichaam niet meewerkt, dan zijn er nog mogelijkheden waarop u een zwangerschap kunt bevorderen. Veelal gaan mensen eerst naar de huisarts, waarnaar de gynaecoloog opzoek gaat naar eventuele medische problemen die zwanger worden belemmeren. In veel gevallen is het echter nog onbekend dat acupunctuur ook kan helpen bij het zwanger worden. Met deze traditionele geneeswijze, worden naalden op bepaalde punten in het lichaam geplaatst, waardoor energiestromen kunnen worden gestimuleerd. Een mogelijke disbalans hiervan, kan het zwanger worden beïnvloeden. Acupunctuur is dus zeker efficiënt als hulpmiddel om zwanger te worden!

Acupunctuur is niet pijnlijk

Heeft u nog geen ervaring met acupunctuur? Dan is het goed om wat meer erover te weten. Veel mensen gaan er namelijk vanuit dat de naalden pijnlijk voelen als ze in het lichaam worden geplaatst op bepaalde punten. Deze punten kunnen de energiestroming van uw lichaam beïnvloeden. Een disbalans kan voor medische problemen zorgen. De naalden die worden gebruikt bij acupunctuur zijn zo klein, dat u ze niet pijnlijk zijn. Zwanger worden bevorderen met acupunctuur is daarom zeker aan te bevelen. De naalden zullen uiteraard nooit in of bij geslachtsorganen worden geplaatst. Bij acupunctuur gaat het er namelijk om dat de naalden op specifieke punten in het lichaam worden geplaatst. Dat zijn de zogeheten acupunctuurpunten, die op de energiebanen liggen. Al deze banen vormen gezamenlijk het energienetwerk binnen uw lichaam. Door die punten ‘aan te stippen’ kan de energiestroom worden gewijzigd, waardoor klachten verholpen kunnen worden.

Acupunctuur en zwanger worden

Het kan voorkomen dat uw menstruatiecyclus niet gereguleerd verloopt. De acupuncturist zal dan starten met het reguleren. Dit is van groot belang, omdat onregelmatige of een pijnlijke menstruatie signalen zijn van een disbalans in het lichaam. Door bepaalde energiestromen te beïnvloeden met de naaldjes, kan de balans weer worden hersteld. Een natuurlijke menstruatie is namelijk een belangrijke voorwaarde om zwanger te worden. Dit is echter pas het begin. Door middel van acupunctuur wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd van uw eierstokken en baarmoeder om de kwaliteit van een eicel te verbeteren. Uw mentale situatie speelt daarbij ook een rol. Acupunctuur biedt daarom ook ontspanning en boost het immuunsysteem. Zwanger worden eist uw volledige aandacht. Het is daarom goed om te weten dat onze acupuncturisten allemaal zijn aangesloten bij beroepsverenigingen als NVA of Zhong. Wij staan garant voor kwaliteit en zorgvuldigheid. Zij hebben allemaal de juiste opleidingen gevolgd en weten daarom hoe een lichaam werkt. De naalden die wij gebruiken zijn altijd steriel en worden na elke behandeling weggegooid om infecties of ziektes volledig te voorkomen. Acupunctuur gebruiken om zwanger te worden is dus zeker veilig en risicovrij. Wel kan een heel enkele keer een bloedinkje of een blauw plekje ontstaan.

Voordelen zwanger worden acupunctuur bij Acupuncturisten Overzicht:

 • Volledig veilig en zonder risico’s
 • Reguleren van de menstruatiecyclus
 • Balans terug brengen in uw lichaam
 • Energiestromen stimuleren of afremmen
 • Ontspannen en boost voor immuunsysteem
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Met steriele wegwerpnaalden
 • Gecertificeerd en aangesloten bij beroepsverenigingen
 • Niet pijnlijk 
 • Nooit bij of in geslachtsorganen 
 • acupuncturistenoverzicht

Wilt u graag meer informatie over acupunctuur of zwanger worden bevorderen? Dan bent u van harte welkom op onze website: acupuncturistenoverzicht.nl of neem gerust contact met ons op voor vragen. Wij staan voor u klaar om het zwanger worden te bevorderen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn